Smyckesvård

Silversmycken är en kvalitetsprodukt och varar mycket länge. Men silversmycken måste dessutom behandlas på rätt sätt, om detta försummas, kan de snabbt bli fläckiga eller missfärgade.

Slitage eller dåligt underhåll täcks inte av vår 2 års garanti. Därför är det viktigt att du följer vår rekommendation för smyckesvård och förvaring.

1. Förvara dem i ett slutet smyckeskrin eller plastpåse.

Lagring är den viktigaste faktorn i smyckevård. Det är idealisk att förvara dina silversmycken i en torr behållare bort från fukt eller andra kemikalier. Om detta inte kan undvikas, förvara dem då inte i ett fuktigt rum, såsom t ex badrummet.

2. Torr silver är glad silver .

Det är viktigt att du kommer ihåg att torka av dina silversmycken om de har varit i kontakt med vatten eller fukt.

3. Ta av dem!

Många dagliga aktiviteter kan orsaka silver smycken att bli missfärgade. Det är bäst att ta av smyckena innan du badar, lagar mat, tränar, är på stranden eller städar.

4. Torka dem med en enkel mikrofiberduk.

Polering silver smycken med en mjuk trasa är det bästa sättet att förhindra missfärgning. För att rengöra känsliga områden med fina detaljer kan en bomullspinne också vara användbar. Använd inte smyckesrensare, impregnerade pinnar eller andra kemikalier eftersom dessa kommer att skada den yttre beläggningen.

Om dina smycken redan är missfärgade, kan du faktiskt rädda dom! Läs hur du räddar dina silversmycken här.​

Om du har några frågor kontakta gärna oss så hjälper vi dig!

Vi är strålande!

"Personlig och snabb service för frågor, råd och vägledning och snabb leverans. Köper definitivt smycken härifrån igen."

Sabrina

"Jag älskar förgyllda smycken. Men jag har aldrig haft guldpläterade smycken som varar lika länge som de från A.Brask."
Helena

"Super vackra smycken som stämmer med beskrivning och foto som finns på hemsidan. Mina varmaste rekommendationer."
Anne-Marie Andersen

Bli meddelad när vi har dem igen Denna modell kommer tillbaka om 1-2 månader. Vänligen ange din giltiga e-postadress nedan.