FRI frakt & retur

Köp 2+ varor, spara 20%

+45 69912949 Ma-Lø 8-22

FRI frakt & retur

Köp 2+ varor, spara 20%

Smycken för bruden

Idéer för din bröllopsdag

Din bröllopsdag, den speciella dag som du ivrigt väntat på, går i uppfyllelse. Det är en händelse som bara sker en gång i livet och du förtjänar att ha den dagen du alltid drömt om.
Att välja dina brudsmycken är inte en lätt uppgift, därför har jag gjort en lista på saker du bör komma ihåg för att underlätta i ditt sökande. Jag hoppas listan kan hjälpa dig bestämma vad som bäst harmoniserar med din speciella smaker och dina önskningar. För precis som den underbara dagen är du också unik och underbar.

Välj bröllopssmycken som komplimenterar din klänning

Välj din bröllopsklänning innan du köper tillbehör och smycken. Din klädstil, tygmaterialet, halsringningen och färg påverkar alla dina val av smycken som markerar klänningen precis som glasyren på en kaka.

Silver ser bedårande ut för vita klänningar, medan guld passar bäst för champagne och elfenbenfärgade klänningar.

Halsen är också något du måste tänka på när du tänker på vilken typ av smycken du vill ha: Om din klänning har en älskling eller axelbandslös halsringning, då är en choker eller ett kortare halsband perfekt, eller kanske ett par fantastiska droppörhängen istället.

Om din klänning är V-ringad, välj sedan istället ett fint hängsmycke med ett par matchande örhängen. Var inte rädd för att ha en elegant ring för att slutföra
looken!

Tänk också på bröllopstemat

Om du gifter dig utomhus, till exempel i en lokal botanisk trädgård, vill du gärna ha smycken i natur och blom form. Det kommer definitivt att förbättra stämningen på ditt bröllop!

Smycken ska passa din frisyr

Notera att vissa örhängen passar fint med en bulle eller en frisyr, medan andra är perfekta för löst hår. Därför är det viktigt att du provar dina brudsmycken tillsammans med den valda klänningen och frisyren.

Kedjeörhängen eller hängande örhängen passar mycket bra till en bulle eftersom de lockar dina kindben. Å andra sidan passar stora örhängen med ädelstenar eller hoopörhängen perfekt med löst hår. Detta kan också variera beroende på ansiktsformen, så var noga med att prova dina brudsmycken tillsammans med din valda klänning och frisyr.

Glöm inte din hudfärg

Om du har en ganska mörk eller olivfärgad färg, passar metall i en ljusare ton som silver bäst. Är din hudtyp ljusare är smycken i varmare toner som guld ett utmärkt val.

Välj smycken du kan återvinna

Leta efter smycken som passar bra i olika kläder och som kan användas vid andra tillfällen än ditt bröllop. Då kan du njuta av dem längre och påminnas om den underbara dagen varje gång du tittar på dem.

ALLTID VARA SIG SJÄLV

När det gäller att välja de perfekta smyckena till din bröllopsklänning är det viktigaste att de reflekterar dig och din egen stil.

Är du en modern brud? Då måste du bära moderna geometriska tillbehör.

Är du mer av en romantisk själ? Ta då en titt på våra smycken som är inspirerade av naturen. Du måste känna dig bekväm och säker. När allt kommer omkring är det din mycket speciella dag.

Specialrabatt för bruden och brudtärnorna

Gifter du dig och vill ha A.Brask-smycken på bröllopet? Vi vill vara en del av din speciella dag. Därför vi vill ge en specialpaketrabatt till bruden och brudtärnorna, om du köper tillsammans. Skriv till oss.

Min bakgrund i arkitektur och mina studier i Fashion Styling i Milano har lärt mig några viktiga stylingtips som jag vill dela med dig.

Se vår blogg med fler trender och inspiration.

 

Adelina Brask

Designer

VINN ETT PRESENTKORT PÅ 1000 SEK!

Alla som är registrerade deltar i månadstävlingen om ett presentkort på 1000 SEK, som du kan använda i vår webbshop.

Genom att registrera dig samtycker du till att få e-postkommunikation om våra produkter och erbjudanden som kan intressera dig.

Bli meddelad när vi har dem igen Denna modell kommer tillbaka om 1-2 månader. Vänligen ange din giltiga e-postadress nedan.
0
0
MINIKORG
DIN VARUKORG ÄR TOMTILLBAKA TILL BUTIKEN
Calculate Shipping