Varukorg

Brudsmycken

Idéer för din bröllopsdag

Din bryllupsdag, den særlige dag som du har ventet ivrigt på, er ved at gå i opfyldelse. Det er en begivenhed,
der sker én gang i livet, og du fortjener, at dagen bliver, præcis som du drømmer om.
Det er ikke nogen nem opgave at vælge dine brudesmykker, derfor finder du en liste over ting, som du skal
have i tankerne. Jeg håber, at listen kan hjælpe dig med at beslutte, hvad der bedst harmonerer med din
specielle smag og ønsker. Fordi ligesom den vidunderlige dag så er du også unik og en ener.

Din bröllopsdag, den speciella dag som du har väntat så länge på, är på väg att bli verklighet. Det är en händelse som bara inträffar en gång i livet, och du förtjänar att den blir precis allt du någonsin drömt om. Det är inte lätt att välja smycken för dig som brud för din bröllopsdag, därför har vi här en lista med saker som du bör tänka på. Hoppas att listan kan hjälpa dig att bestämma vad som bäst passar din smak och dina önskemål.

Välj bröllopssmycken som KOMPLETERARdin klänning

Välj din bröllopsklänning innan du köper tillbehör och smycken. Din klädesstil, tyget, skärningen och färg påverkar alla dina val av smycken som ska markera klänningen precis som glasyren på en kaka.

Silver ser bedårande ut för vita klänningar, medan guld passar bäst för champagne och elfenbenfärgade klänningar.

Halsen är också något du måste tänka på när du funderar på vilken typ av smycken du vill ha: Om din klänning har en axelbandslös halsringning, då är en choker eller ett kortare halsband perfekt, eller kanske ett par fantastiska droppörhängen istället. Om din klänning har V-ringning, välj ett fint
halsband med ett par matchande örhängen. Och var inte rädd för att ha en elegant ring för att slutföra
looket!

Tänk också på bröllopstemat

Om du gifter dig utomhus, till exempel i en lokal botanisk trädgård, kanske du vill ha smycken som inspirerats av naturen, av blommor form. Det kommer definitivt att förbättra stämningen i ditt bröllop!

Smycken som passar din frisyr

Lägg märke till att vissa örhängen passar fint en håruppsättning, medan andra är perfekta för utsläppt hår. Därför bör du prova dina brudsmycken tillsammans med den valda klänningen och frisyren.

Kedjeörhängen eller hängande örhängen passar mycket bra till en knöl eftersom de lockar dina kindben. Å andra sidan passar stora örhängen med ädelstenar eller hoopörhängen perfekt med utsläppt hår. Detta kan också variera beroende på ansiktsformen, så var noga med att prova dina brudsmycken tillsammans med din klänning och frisyr.

SMYCKEN SKA PASSA DIN FRISYR

Glöm inte din hudfärg

Om du har en ganska mörk eller olivfärgad hud, passar metall i en ljusare ton som silver bäst. Men om
du har en lättare hudtyp, då är smycken i varmare toner som guld ett utmärkt val.

Välj smycken du kan återvinna

Leta efter smycken som passar bra i olika kläder och som kan användas vid andra tillfällen än din bröllop. Då kan du njuta av dem längre och påminnas om den underbara dagen varje gång du tittar på dem.

ALLTID VARA SIG SJÄLV

När det gäller att välja de perfekta smyckena till din bröllopsklänning är det viktigaste att de reflekterar dig och din stil.

Är du en modern brud? Då kanske moderna geometriska smycken är det självklara valet.

Är du mer av en romantisk själ? Ta sedan en titt på våra smyckeninspirerade-av-natur. Du måste känna dig bekväm och Säker. När allt kommer omkring är det din mycket speciella dag.