FRI frakt & retur

Köp 2+ varor, spara 20%

+45 69912949 Ma-Lø 8-22

FRI frakt & retur

Köp 2+ varor, spara 20%

Älskar du inte också unika lyxsmycken av hög kvalitet som du kan uppskatta livet ut?

Om du läser detta är det för att du letar efter något som är mer än bara ett smycke. Du brinner antagligen för att uttrycka dig genom romantisk design och fascinerande konstnärligt formspråk, uttryckt i unika smycken.

Idag vill jag berätta lite om hur vi designar, var vi hittar inspiration och hur den handgjorda processen äger rum, vilket tillsammans ger dig möjlighet att äga exklusiva, utsökta smycken.

Så låt oss ta en snabb titt genom våra smyckens magiska resa …

Allt börjar med en penna, en bit papper och en stor del av designerns fantasi.

Vi letar ständigt efter inspiration för nya idéer i floraens naturliga omgivning och försöker fånga och återskapa det som redan finns där: De sofistikerade formerna, de vackra färgerna och de organiska rörelserna som naturen gärna erbjuder, så att du kan bära en exklusiv, äkta bit av naturen, vart du än går, samtidigt som du uttrycker din mest romantiska sida.

Det är en spännande, utmanande fas där vi använder våra hjärtan, själar och unika vision för att skapa de mönster du drömmer om. Bilder börjar bildas i vår fantasi och kombinerar vår inspiration med djup kunskap och förståelse för form, struktur och rörelse. På så sätt kan våra abstrakta idéer överföras till smycken som du kommer att älska och vårda för alltid.

Tillverkningsprocess: Handgjorda unika smycken

Men ingenting är färdigt innan skissen kommer till liv och visas som ett tredimensionellt objekt.

Endast handgjort arbete kan uttrycka den sanna organiska skönheten i naturens värld och ge dina smycken olika finish och färger, exakt vad du ser i naturens vackra komplexitet.

Eftersom du förtjänar tidlösa föremål som kommer att spara på dina berättelser under många år framöver, väljer vi kvalitets- och slitstarka material för alla våra mönster och skapar varje enskild artikel i 925 sterling silver och en oöverträffad 18 kt. guldpläterad yta, som med rätt vård håller livet ut.

Den handgjorda processen börjar med att göra mastermodellen, en hantverksteknik som används av våra förstklassiga juvelerare. Sedan gjuter vi metallen med en gammal teknik som går tusentals år tillbaka. Vi skär biten, polerar den och skapar ytor som noggrant kopierar naturens unika strukturer.

Nästa steg är att välja en finish för designen som lyfter fram varje enhet och får fram den fantastiska glansen. Slutligen rengörs smyckena noggrant och görs redo att genomgå en omfattande kvalitetskontroll.

 

Kort sagt tar vi hand om alla steg i processen, så att varje smycke som når dina händer uppfyller de högsta kraven.

Vårt löfte: Exklusiva smycken i begränsade mängder

Vår första prioritet är vårt engagemang för dig. Så när vi säger att våra smycken är unika är det verkligen sant. Vi skapar alla våra mönster i begränsade upplagor, alla med endast ca. 100 stycken av varje design så att du kan äga ett mycket speciellt konstverk.

Inspirerande mönster från naturen, handgjorda processer, kvalitetsmaterial och löftet om ett begränsat antal enheter av varje design. Det är vårt recept att garantera dig de mest romantiska, unika, hållbara och exklusiva smyckena du någonsin har ägt.

Vi bjuder in dig till att bli en del av vårt utsökta smyckesuniversum genom att besöka vår webbplats!

Bli meddelad när vi har dem igen Denna modell kommer tillbaka om 1-2 månader. Vänligen ange din giltiga e-postadress nedan.
0
0
MINIKORG
DIN VARUKORG ÄR TOMTILLBAKA TILL BUTIKEN
Calculate Shipping