Varukorg
Om oss

ADELINA OCH ANDERS BRASK

TIDLÖSA SMYCKEN

A.Brask är två personer som delar kärlek och respekt för varandra och för naturen. Tillsammans skapar vi designer med naturen som inspiration och som produceras för hand.

Vi är två kreativa själar – Anders med en vetenskaplig bakgrund och Adelina med en bakgrund inom arkitektur. Det är denna blandning av kreativitet, nyfikenhet kring naturen och professionalism som är A.Brask. Vår önskan är att erbjuda vackra och tidlösa smycken till ett attraktivt pris.

BLOMSMYCKEN I HÖGSTA KVALITET

Vi är stolta över att ha förtjänat vår plats i den exklusiva kategorin “fina smycken”. A.Brask smycken kontrolleras och testas regelbundet av Precious Metals Control.

Varje A.Brask-smycke är stämplat med kännetecknet (925) och vårt namnstämpel (EPG). Detta är kundens bevis på att A.Brask smycken uppfyller de högsta kraven.

Det är mycket viktigt för oss att du blir nöjd med dina A.Bras smycken och att du alltid kommer att känna dig vacker och unik med dem på.

ALPHA GOLD®

Guldplätering är inte en ny process. Guldet placeras på silver med en process som kallas galvanisering. Det är en kemisk process där vätska och elektricitet används.

 

Om du elektropläterar guld direkt på silver kommer hållbarheten att vara begränsad. Detta beror på att silveratomer kan migrera genom guldskiktet och därmed oxidera när de kommer i kontakt med syre. För att förhindra detta användes nickel. Nickel kan dock orsaka hudallergier.

Med ALPHA GOLD® har vi löst problemet genom att använda en annan diffusionsbarriär samt ett mycket tjockare lager av guld.