FRI frakt & retur

Köp 2+ varor, spara 20%

+46 101388452 Mon-Fre 8-18

FRI frakt & retur

Köp 2+ varor, spara 20%

Om oss

Adelina och Anders Brask
Tidlösa smycken

A.Brask signiferar två människor från Danmark som delar sin kärlek och respekt för varandra och för naturen. Tillsammans har vi designat utifrån naturen som inspiration och genom en produktion av högkvalitativt hantverk.

Vi är två kreativa själar – Anders har en bakgrund inom naturvetenskap och Adelina med bakgrund inom arkitektur. Det är denna blandning av kreativitet, nyfikenhet för naturen och professionalism som kännetecknar A.Brask. Vår önskan är att erbjuda dig de mest vackra och tidlösa smycken som du kan finna och till ett mycket attraktivt pris.

BLOMMIGA SMYCKEN AV HÖGSTA KVALITET

Vi är stolta över att ha förtjänat vår plats i den exklusiva kategorin “Fina smycken”. A.Brask smycken kontrolleras och testas kontinuerligt av Precious Metal Control.

Varje A.Brask smycke är märkt med en stämpel för uthållighet (925) och vårt namnstämpel (EPG). Detta är kundens bevis på att A.Brask smycken uppfyller absolut högsta standard.

Det är mycket viktigt för oss att du blir nöjd med dina A.Brask smycken och att du alltid kan känna dig vacker och unik med dem på.

ALPHA GOLD®

Guldplätering är inte en ny process. Guldet placeras på silvret med en process som kallas elektroplätering. Det är en kemisk process som sker i särskilda tvättkar och involverar elektrisk ström.

Om du elektroplätterar guld direkt på silver begränsas hållbarheten. Detta beror på att silveratomer kan migrera genom guldlagret och därigenom oxidera när det kommer i kontakt med syre från luften. För att förhindra detta användes nickel. Det visade sig dock kunna orsaka hudallergier.

Med ALPHA GOLD® har vi löst detta problem genom att tillämpa en annan diffusionsbarriär samt ett mycket tjockare lager av guld.

Vi är strålande!

"Personlig och snabb service för frågor, råd och vägledning och snabb leverans. Köper definitivt smycken härifrån igen."

Sabrina

"Jag älskar förgyllda smycken. Men jag har aldrig haft guldpläterade smycken som varar lika länge som de från A.Brask."
Helena

"Super vackra smycken som stämmer med beskrivning och foto som finns på hemsidan. Mina varmaste rekommendationer."
Anne-Marie Andersen

Så här handlar du hos oss

1. Hitta den varan eller varor som du vill köpa och lägg dem i inköpskorgen.​
2. Fyll i dina personliga uppgifter.​
3. Välj betalningsalternativ.​
4. Godkänn våra villkor.​
5. Kontrollera att dina uppgifter är korrekta på beställningssidan och godkänn köpet.

Bli meddelad när vi har dem igen Denna modell kommer tillbaka om 1-2 månader. Vänligen ange din giltiga e-postadress nedan.
0
0
MINIKORG
DIN VARUKORG ÄR TOMTILLBAKA TILL BUTIKEN
Calculate Shipping