Varukorg

Vanliga frågor om A.Brask

OM A.BRASK

Nej, vi är ett onlineföretag. Men vi tillhandahåller fri frakt och returer till våra kunder i Skandinavien och EU.

Alla våra smycken är gjorda av 925 Sterling silver. Vissa modeller är pläterade med 18 karat guld eller rodium. Alla våra smycken är nickelfria.

Alla våra örhängen säljs parvis. Undtagelsen är earcuffs, som vi säljer styckvis (1 st).

Alla våra smycken är gjorda av 925 Sterling silver. Alla våra smycken är nickelfria.

Vi tillverkar våra smycken i granskade och certifierade fabriker i Taiwan och Thailand. Designen av kvalitetssäkring sker i vår studio i Hørsholm, Danmark.

Ja, vår fabrik är certifierad för att vara hållbar i varje steg av produktionsprocessen. Vi återvinner upp till 90 % av Sterling silver.

LEVERANS OCH RETUR

Brask är ett onlineföretag och vi har bara en webbutik. Vi skickar produkterna från vårt lager i Danmark. Vi erbjuder därför inte avhämtning.

Vi erbjuder gratis returer till våra kunder i Sverige. Du har 30 dagars ångerrätt. Du kan beställa en retursedel och en gratis paketetikett via denna länk.

Vi behandlar samtliga returer en gång i veckan. Vi gör dock reservationer för semester och sjukdom. Därför säger vi att vi behandlar returpaket inom 14 dagar.

Vi återbetalar pengarna via samma betalningsmetod som har använts för att genomföra beställningen. Du kommer att få ett mejl från oss när vi har återbetalat pengarna. Därefter finns pengarna på ditt konto inom 1-3 bankdagar.

Vi levererar endast till Skandinavien och EU-länder.

REKLAMATION

Skicka dokumentation i form av bilder och ditt ordernummer till [email protected]

Om du har köpt smycket inom de senaste 2 åren skickar vi ett nytt smycke till dig.

Oxidation är en naturlig process, och inte ett tillverkningsfel. Du kan rengöra dina silversmycken enligt beskrivningen i vår guide: Rengöring av smycken | A.Brask (abrask.se)

Alla våra smycken är handgjorda och våra former är organiska. Därför kommer produktionen att variera något. Som utgångspunkt, alla defekter som inte kan ses på ett avstånd av 30 cm med ögat, klarar vårt kvalitetssäkringstest och anses inte vara ett produktionsfel.

Om du fortfarande vill genomföra ett byte eller en retur kan du göra det gratis här: Leverans och retur | A.Brask (abrask.se)

Vi skickar gärna ett nytt par till dig. Skriv i retursedeln att du vill ha det utbytt mot ett nytt par.

Behöver du fortfarande hjälp?

Vi vill höra från dig.

Om du har några frågor är du välkommen att kontakta oss på [email protected] eller
Tlf: +46 108 109 688

Vi strävar efter att svara inom 24 timmar, inom våra normala öppettider: Måndag – Fredag 08:00 – 18:00