Alla som registrerar sig kommer att få ett e -postmeddelande och SMS (om det är valt) när vår Black Friday-kampanj startar.

Information:

  • Vi skickar dig två mejl och två påminnelser om Black Friday. Du kan alltid avsluta prenumerationen på din påminnelse med ett klick.
  • Vi producerar bara 100 stycken av varje design – så vi rekommenderar att du väljer dina favoritsmycken i förväg, eftersom antalet är begränsat.

Den perfekta Black Friday-julklappen

Letar du efter den perfekta julklappen till en mycket speciell kvinna i ditt liv, eller kanske till och med för dig själv?

Julen är en mycket speciell tid på året som handlar om mycket mer än att bara dekorera julgranen, baka kakor och höra klassiska julsånger. Det handlar särskilt om kvalitetstid med familj och vänner, och att visa dem hur viktiga de är för dig.

Så vilket bättre sätt finns det att visa dem hur tacksam du är för dem än att välja en riktigt unik Black Friday -julklapp? Något som inte kostar en förmögenhet, men är dyrbart, meningsfullt och som de kommer att uppskatta i många år?

Black Friday – REA på smycken

Om du verkligen vill överraska någon du älskar med ett utsökt och unikt smycke till julen ska du inte missa våra Black Friday-smyckeerbjudanden. Rabatter från 20% upp till 70% i hela vår webbshop! Det är ett unikt tillfälle att köpa vackra mönster till helt otroliga priser som någon kommer att bli riktigt glad över att få.

Det är inte allt. Vi erbjuder Fri leverans för att hjälpa dig fixa din julbudget!

Våra Black Friday-smyckerabatter sker endast en gång om året, och våra artiklar är verkligen exklusiva – vi producerar bara 100 stycken av varje design – så vi rekommenderar att du väljer dina favoritsmycken i förväg eftersom antalet är begränsat.

Missa inte vårt erbjudande

Är du rädd för att missa det? Oroa dig inte. I år kan du få en påminnelse via e -post när försäljningen startar. Du kan alltid avsluta prenumerationen på ytterligare meddelanden med ett enda klick. Det är super enkelt!

Erbjudandena är giltiga under en begränsad tidsperiod som varar från den 26:e November till den 29:e November. Vi erbjuder Fri retur på alla beställningar. Ångerrätten gäller t.om den 30:e Januari 2022 på alla beställningar som köps efter den 01:a November.

Välkommen!

Välkommen till vårt universum av smycken. I naturen hittar du otaliga blandningar av former, färger och texturer – formade genom miljontals år av evolution. På A. Brask är vi inspirerade av detta och använder guld, silver och ädelstenar för att göra vackra handgjorda smycken till våra kunder.

Vi tillverkar tidlösa smycken i hög kvalitet och till ett attraktivt pris. Vi använder endast Sterling 925 silver och våra förgyllningar är i marknadsledande kvalitet.

Det är inte vardagligt att du får ett nytt smycke, så det är också mycket viktigt för oss att din shoppingupplevelse blir ett nöje. Alla beställningar skickas därför i en exklusiv presentförpackning.

Njut av den uppmärksamhet du får 🙂

Kärleksfulla hälsningar,

 

Adelina Brask

Designer

Nu har du möjligheten!

Inspirerande mönster från naturen, handgjorda processer, kvalitetsmaterial, en överlägsen förgyllning och löftet om ett begränsat antal av varje design. Detta är vårt recept för att garantera att du får de mest romantiska, unika, hållbara och exklusiva smycken som du kan ge bort till någon du älskar.

 

Vi välkomnar dig att utforska vårt smyckeuniversum med dess otaliga blandning av former, färger och texturer genom att besöka vår webbshop! Här hittar du de perfekta Black Friday -smyckena som du kan överraska den mycket speciella personen i ditt liv.

* Friskrivningsklausul: En A. Brask Black Friday -försäljningsrabatt kan inte kombineras med andra rabatter eller rabattkuponger.

Vi är strålande!

"Personlig och snabb service för frågor, råd och vägledning och snabb leverans. Köper definitivt smycken härifrån igen."

Sabrina

"Jag älskar förgyllda smycken. Men jag har aldrig haft guldpläterade smycken som varar lika länge som de från A.Brask."
Helena

"Super vackra smycken som stämmer med beskrivning och foto som finns på hemsidan. Mina varmaste rekommendationer."
Anne-Marie Andersen

Bli meddelad när vi har dem igen Denna modell kommer tillbaka om 1-2 månader. Vänligen ange din giltiga e-postadress nedan.