FRI frakt & retur

Köp 2+ varor, spara 20%

+45 69912949 Ma-Lø 8-22

FRI frakt & retur

Köp 2+ varor, spara 20%

ALPHA GOLD®

Om du elektropläterar guld direkt på silver kommer hållbarheten att vara begränsad. Detta beror på att silveratomer kan migrera genom guldskiktet och därmed oxidera när de kommer i kontakt med syre från luften. Det är dock en mycket långsam process.

För att förhindra detta användes nickel som en diffusionsbarriär. Det visade sig dock kunna orsaka hudallergier. Nickel är för närvarande förbjudet i smycken och A.Brask använder inte nickel.

Med ALPHA GOLD® har vi löst diffusionsproblemet genom att använda en annan diffusionsbarriär samt ett mycket tjockare lager guld för våra guldpläterade smycken.

Inga resultat hittades

Sidan du begärde kunde inte hittas. Försök förfina din sökning eller använd navigeringen ovan för att lokalisera inlägget.

“Personlig och snabb service för frågor, råd och vägledning och snabb leverans. Köper definitivt smycken härifrån igen.”

Sabrina, Trustpilot

VINN ETT PRESENTKORT PÅ 1000 SEK!

Alla som är registrerade deltar i månadstävlingen om ett presentkort på 1000 SEK, som du kan använda i vår webbshop.

Genom att registrera dig samtycker du till att få e-postkommunikation om våra produkter och erbjudanden som kan intressera dig.

Bli meddelad när vi har dem igen Denna modell kommer tillbaka om 1-2 månader. Vänligen ange din giltiga e-postadress nedan.
0
0
MINIKORG
DIN VARUKORG ÄR TOMTILLBAKA TILL BUTIKEN
Calculate Shipping