FRI frakt & retur

Köp 2+ varor, spara 20%

+45 69912949 Ma-Lø 8-22

FRI frakt & retur

Köp 2+ varor, spara 20%

Adelina & Anders Brask – A.Brask signiferar två människor som delar sin kärlek och respekt för varandra och för naturen. Tillsammans har vi designat utifrån naturen som inspiration och genom en produktion av högkvalitativt hantverk.

Vi är två kreativa själar – Anders har en bakgrund inom naturvetenskap och Adelina med bakgrund inom arkitektur. Det är denna blandning av kreativitet, nyfikenhet för naturen och professionalism som kännetecknar A.Brask. Vår önskan är att erbjuda dig de mest vackra och tidlösa smycken som du kan finna och till ett mycket attraktivt pris.

Vi är stolta över att ha förtjänat vår plats i den exklusiva kategorin “Fina smycken”. A.Brask smycken kontrolleras och testas kontinuerligt av Precious Metal Control.
Varje A.Brask smycke är märkt med en stämpel för uthållighet (925) och vårt namnstämpel (EPG). Detta är kundens bevis på att A.Brask smycken uppfyller absolut högsta standard.

Det er veldig viktig for oss at du vil være fornøyd med A.Brask smykker og at du alltid vil føle deg vakker og unik med dem på.

Vi är strålande!

"Personlig och snabb service för frågor, råd och vägledning och snabb leverans. Köper definitivt smycken härifrån igen."

Sabrina

"Jag älskar förgyllda smycken. Men jag har aldrig haft guldpläterade smycken som varar lika länge som de från A.Brask."
Helena

"Super vackra smycken som stämmer med beskrivning och foto som finns på hemsidan. Mina varmaste rekommendationer."
Anne-Marie Andersen

Bli meddelad när vi har dem igen Denna modell kommer tillbaka om 1-2 månader. Vänligen ange din giltiga e-postadress nedan.
0
0
MINIKORG
DIN VARUKORG ÄR TOMTILLBAKA TILL BUTIKEN
Calculate Shipping