A.Brask – Glädjen finns i små lådor

Om A.Brask

Välkommen!

På A. Brask är vi inspirerade av naturen och använder guld, silver och ädelstenar för att göra vackra handgjorda smycken till våra kunder.

Det är inte vardagligt att du får ett nytt smycke, så det är också mycket viktigt för oss att din shoppingupplevelse blir ett nöje. Alla beställningar förpackas därför personligen för dig och skickas i en exklusiv presentförpackning.

Njut av den uppmärksamhet du får 🙂

Kärleksfulla hälsningar,

 

Adelina Brask

Designer

Vad vi designar

Ringar

Justerbara ringar är den perfekta lösningen oavsett om du vill ge ringen i present eller vill köpa den själv för att de kan anpassas till alla storlekar. Du behöver inte längre oroa dig dig om huruvida storleken passar.

Hängsmycke

Med ett hängsmycke kan du ge ditt halsband ett friskt andetag genom att kombinera flera hängen med våra helt justerbara 0-80 cm kulkedjor.

Örhängen

Våra eleganta och spännande örhängen är en helt unik smyckedesign. De ramar in ditt ansikte på ett elegant sätt och du kommer omedelbart att locka många komplimanger.

“Smyckena levereras snabbt och i inbjudande förpackningar, dessutom erbjuder vi också utmärkt service och svarar snabbt på dina frågor.”

Nete Larsen

När ett smycke är mer än bara ett smycke
Se alla våra smycken
A.Brask
Bli meddelad när vi har dem igen Vi skriver till dig när produkten finns i lager igen. Ange din giltiga e-postadress nedan.